Dit is MN

Wie zijn we

Bij MN werken specialisten, techneuten, strategen en vernieuwers. Met minstens één ding gemeen: een hart voor harde werkers. De mensen van MN werken aan een stabiel pensioen voor twee miljoen mensen in de Metaal & Techniek, Metalektro  en Maritieme sector. MN biedt hen waar voor hun geld, nu en later. We beheren ruim € 130 miljard aan pensioenvermogen. Als verantwoord belegger maken we het verschil voor mens, milieu en samenleving.

We zijn in omvang de derde pensioenuitvoeringsorganisatie van Nederland en de grootste in de marktsector. Daarmee is MN groot genoeg om een invloedrijke marktspeler te zijn, maar klein genoeg om de menselijke maat te behouden.  We hebben een sterk maatschappelijk gericht profiel: duurzaamheid is vanzelfsprekend in ons denken en werken.

Werken bij MN

Werken bij MN Bekijk alle vacatures

Waarom werken bij MN?

GOED WERKGEVERSCHAP

Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter MN. Omdat wij dit weten vinden wij het erg belangrijk dat je de ruimte krijgt om elke dag het beste uit jezelf te halen. Dit kan op heel veel manieren, bijvoorbeeld door de aandacht die wij geven aan een goede werk-privé balans. Maar ook door je verder te ontwikkelen als individu, zowel in jouw taken als in jouw persoon.

De lijnen in onze organisatie zijn kort en de deuren staan open… Zo creëren wij gezamenlijk een organisatie waar veiligheid, vertrouwen en feedback voorop staan.

AANTREKKELIJKE LOCATIE

Ons kantoor ligt in het hart van Den Haag en is met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Wij werken in een licht ingericht kantoorpand dat alom de sfeer uitstraalt van onze deelnemers: de blue collar workers. MN is ervan overtuigd dat een vitale medewerker, een gezonde medewerker is! Om jouw conditie goed op pijl te houden kun je een sportles volgen in de interne sportschool High Five om daarna helemaal fit deel te nemen aan jouw volgend overleg. Als je een meeting liever wat informeler insteekt, drink dan gezellig een kopje koffie in De Bakery of neem plaats in de Skybar op de 16e verdieping.

*** MN is genomineerd voor de 2017 MobiliteitsAward Haaglanden ***