MN Stage & Traineeship

Ben jij je aan het oriënteren op een eerste stap in je carrière? Zoek je een uitdagende functie, met volop groei- en ontwikkelmogelijkheden en wil je een maatschappelijke bijdrage leveren? MN biedt deze unieke kans voor WO'ers voor ons traineeship in september.

WAT MAG JE VAN HET TRAINEESHIP VERWACHTEN?

In 12 maanden tijd pak je twee projecten op waar jij passie voor hebt. Inclusief ‘project jij’, want je volgt een intensief ontwikkelprogramma dat je puurheid (wie ben je en hoe draag je dat uit?), passie (hoe verbeter jij de maatschappij?) en prestatiedrive (hoe kun je effectief op veranderingen inspelen?) challenget. En daarna? Daarna word je de nieuwe aanwinst binnen één van de enthousiaste teams die MN op het speelveld zet!

PAS JIJ BIJ MN?

Het traineeship is bedoeld voor ondernemende WO-studenten die passie voor verduurzaming van de pensioenvoorziening combineren met een pure, authentieke persoonlijkheid en een gezonde prestatiedrive.

Graag informeren we je op onze site over de start van de werving. Voor meer informatie kun je terecht bij Cornelie de Boer en Euredice Fabri via recruitment@mn.nl

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert