Sollicitatieprocedure

MN wil talent behouden en door laten groeien. Als een rol vrijkomt, onderzoeken we dus eerst of er een interne kandidaat is. Is die er niet, dan starten we de externe werving. 

Procedure 

Je ontvangt binnen drie weken een reactie via de mail. Als we denken dat je een geschikte kandidaat bent, nodigen we je uit voor een gesprek met de hiring manager en/of HR Recruitment. Zo kunnen we bepalen of er een wederzijdse professionele en culturele klik is. Daarna volgen er gesprekken met bijvoorbeeld een aantal teamleden en andere in- en/of externe stakeholders.

Assessment 

Bij sommige rollen is er sprake van een selectie assessment. Het assessment center brengt dan in kaart of jouw skills en competenties inderdaad aansluiten op onze wensen. Een assessment kan o.a. bestaan uit capaciteitentests (numeriek, verbaal en abstract redeneren), een competentiegericht interview, praktijksimulaties (rollenspel, business cases etc.) en overall feedback. In de vacaturetekst wordt altijd vermeld of een assessment onderdeel is van de procedure.

Pre employment screening 

De pre employment screening wordt afgenomen door ISP of CV-OK! De screening is bedoeld om te bepalen of werknemer en werkgever goed bij elkaar passen. Binnen de screening komen vragen als ‘wie ben je?’, ‘wat doe je?’ en ‘wat is je positie ten opzichte van je omgeving?’ aan de orde. Ook worden je CV, betrouwbaarheid, loyaliteit, relaties en gedragingen belicht. 

Verken MN!

Zijn we er uit? Welkom bij MN! Omdat we willen dat je snel je weg binnen de organisatie vindt, doorloop je altijd het onboarding programma, VerkenMN. De eerste twee dagen ga je op ontdekkingsreis door de organisatie. Wie zijn je collega’s? Wat drijft ons? Wat doen we precies? En waar vind je wie? VerkenMN maakt je wegwijs!

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert