Waarom MN?

Omdat geld voor later nu al telt 

Complex. Dynamisch. En maatschappelijk uiterst relevant. Dat is het speelveld van MN. Met een beleggingsportefeuille van ruim 123.5 miljard euro behoren we tot de drie grootste institutionele vermogensbeheerders van Nederland. Toch hebben we het veel liever over ons onderscheidend vermogen, namelijk het vermogen om meer dan 2 miljoen mensen van een toekomstvast pensioen te voorzien. Hoe? Door geld voor later nu te laten tellen.

Wil je werken bij een van de grootste uitvoerders van Nederland?

Op onze WerkenBij website vind je meer informatie over werken bij MN. MN is regelmatig op zoek naar ondernemende professionals die zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen resultaten en die van hun team. Als jij graag Agile werkt, betrokken bent, feedback durft te geven en ontvangen, eigenaarschap toont en resultaatgericht bent… dan pas jij waarschijnlijk goed bij MN en MN bij jou!

Nieuws

MN, PMT en Aberdeen investeren in uniek Europees vastgoedconcept

MN heeft op 21 november jl. toestemming gekregen van haar opdrachtgever Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) om 150 miljoen euro

Woontoren B'Mine genomineerd voor Zuiderkerkprijs Amsterdam

B’Mine, de nieuwe energiezuinige woontoren in Amsterdam-Noord, is een van de drie genomineerden voor de Amsterdamse Zuiderkerkprijs 2017.

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert