Waarom MN?

Hart voor harde werkers 

Complex. Dynamisch. En maatschappelijk uiterst relevant. Dat is het speelveld van MN. Met een beleggingsportefeuille van ruim 130 miljard euro behoren we tot de drie grootste institutionele vermogensbeheerders van Nederland. Toch hebben we het veel liever over ons onderscheidend vermogen, namelijk het vermogen om meer dan 2 miljoen mensen van een toekomstvast pensioen te voorzien. Hoe? Door geld voor later nu te laten tellen.

Omdat jouw bijdrage telt

Bij MN lever je een positieve bijdrage aan verduurzaming van de pensioensector. We onderzoeken continu hoe we werkgevers en werknemers nog beter kunnen faciliteren. Soms komt dat neer op bescheiden optimalisaties. Soms op aanpassingen van het beleggingsbeleid die onze maatschappelijke betrokkenheid reflecteren. Bovendien schuwen we de deep dive niet en discussiëren we volop mee over de noodzakelijke transitie van de sector als geheel.

Omdat jij telt 

Kiezen voor MN betekent kiezen voor een rol met een maatschappelijk relevante signatuur. Maar ook voor een organisatie die weet dat elke medewerker het klantverschil maakt en je de ruimte biedt om dat verschil elke dag opnieuw te maken. Solo. En als gewaardeerd lid van een zelforganiserend team. Jij telt. Net als de andere MN’ers die we faciliteren met persoonlijke ontwikkeltrajecten, een fijne werkplek en innovatieve voorzieningen.

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert