Corporate staf

“De discussie over ons pensioenstelsel… Digitalisering… toenemende concurrentie…begrip van deelnemers over hun pensioen… De urgentie om te veranderen, is enorm. Dat is attractief, want het biedt veel ruimte voor eigenaarschap en ondernemerschap. Bij de Corporate Staf werken mensen die die ruimte durven op te eisen, impactvol willen zijn en verandering omarmen.” 

De bijdrage van corporate staf?

Met disciplines als Juridische Zaken, HR, Communicatie, Directieondersteuning, Strategie, Internal Audit, Facilities, Public Affairs en Advies & Actuariaat, is Corporate Staf veruit het breedste MN onderdeel. Toch is de focus scherp: alle individuele stafafdelingen helpen de RvB, business units én opdrachtgevers bij het waarmaken van hun gemeenschappelijke pensioenambities. Corporate Staf is de betrokken trusted advisor die RvB en opdrachtgevers proactief adviseert op alle (uitdagende!) thema’s die binnen de organisatie en de sector spelen.

Wat speelt er binnen de corporate staf?

De consolidatieslag in de pensioenwereld biedt aantrekkelijke kansen, maar wakkert ook het concurrentievuurtje aan. Om groeikansen te benutten en duurzaam relevant te blijven, moet zowel worden geïnvesteerd in sterk klantgerichte dienstverlening als in kostenefficiënte uitvoeringsprocessen. Corporate Staf stuurt op beide facetten. Bijvoorbeeld door de organisatorische wendbaarheid te maximaliseren, medewerkers aan te moedigen eigenaarschap en thought-leadership te claimen en door multidisciplinair werken te bevorderen.

Wie werken er bij corporate staf?

Mensen met een gezonde appetite for change die maximale impact willen genereren en thought-leadership uitdragen. Energieke en initiatiefrijke professionals die eigenaarschap en ondernemerschap omarmen, maar tegelijkertijd beseffen dat persoonlijke of organisatorische groei nooit ten koste mogen gaan van de pensioenen van onze deelnemers. Mensen dus die niet zozeer voor bonussen gaan, maar voor de maatschappelijke pay off van hun initiatieven. En mensen die beseffen dat die beloning uiteindelijk veel meer waard is. Die mensen dus.

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert