IT

“Je kunt MN zien als een pensioenbedrijf met een grote IT afdeling. Maar je kunt ons ook als een IT bedrijf beschouwen dat ‘toevallig’ een pensioenfocus heeft. De bijdrage van IT aan de business – en dus aan de pensioenvoorziening van onze deelnemers – is inmiddels zo groot, dat het onderscheid steeds kleiner wordt.”

De bijdrage van IT? 

De traditionele grens tussen business en IT vervaagt. Elke verbetering of innovatie die de business initieert, wordt in tandem met IT gerealiseerd. Informatievoorziening levert dus een directe bijdrage aan het maximaliseren van de businesswaarde van changes. En daarmee aan het maximaliseren van de klantwaarde. Hoewel die bijdrage nu al enorm is, nemen de scope en de impact van Informatievoorziening snel toe. Want hoe het nieuwe pensioenstelsel er straks ook precies uit komt te zien, digitalisering wordt onderdeel van het DNA.

Wat speelt er binnen IT?

Ons IT-landschap is stabiel. Maar in tijden van grote maatschappelijke veranderingen, is stabiliteit niet de gedroomde finishlijn, maar ‘slechts’ een voorwaarde voor succes. MN wil vooroplopen in de transitie naar een duurzaam en flexibel pensioenstelsel. En dus vervangen we ons hele IT-landschap, waarbij wordt ingezet op cloud oplossingen, mobiele diensten en klantportalen. In partnership met de business. En conform Agile, want business minded, multidisciplinaire teams zijn de logische aanjagers van klantgedreven innovatie. 

Wie werken er bij informatievoorziening?

Mensen die niet stuurloos mee willen drijven op een wave of change, maar die golf liever zelf veroorzaken. Mensen die van nieuwe tooling houden, die naar hun hand willen zetten en daar klanten blij mee willen maken. Mensen met een onstilbare honger naar nieuwe kennis en skills. En mensen die insights meteen toepassen én delen. Met teamleden. En met de business. Nieuwsgierige business-minded IT-professionals die graag onderzoeken wat de businesswaarde van een oplossing is. En of een andere oplossing misschien nóg beter is. Die mensen dus.

 

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert